HBO Associate degree

Ad Muziek (dirigent Hafabra)

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben je in de praktijk al werkzaam als HaFaBra-dirigent? Ben je beroepsmusicus en wil je je werkgebied uitbreiden naar HaFaBra-Directie? Dan is ons tweejarige hbo-programma zeker iets voor jou.

Je begint je conservatoriumopleiding met het verwerven van een gedegen theoretische en praktische basis. Voor een dirigent betekent dat onder meer het ontwikkelen van het muzikale voorstellingsvermogen in onderwijsonderdelen als algemene muziekleer en praktische harmonie. Verder maak je als dirigent kennis met de lichte muziek, leer je creatief schrijven en schaaf je verder aan de beheersing van je blaasinstrument of slagwerk.

Er staat je een zeer gevarieerd studieprogramma te wachten dat op verschillende manieren wordt aangereikt. In werkcolleges, practica, individuele lessen en projecten waaraan je alleen of met een aantal medestudenten werkt. Naast de reguliere lessen neem je ook deel aan workshops van nationaal en internationaal gerenommeerde gastdocenten.

Je studeert voor het wettelijk erkende diploma Associate degree dirigent HaFaBra. Daarmee studeer je af om voor orkesten uit de derde, vierde en vijfde divisie en voor jeugdorkesten te staan.

Voorafgaand aan de studie moet je een toelatingsexamen afleggen dat bestaat uit een theoretische en gehoorvormingstest en een praktisch examen. De onderdelen duren beide ongeveer 30 minuten en vinden meestal op één dag plaats.

Diploma

Ad

Kosten

2018 instellingstarief3115 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Ad Muziek (dirigent Hafabra) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen