Medisch Secretaresse

Florijn College, In Breda
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Het is gratis en niet gebonden 👍

Videopresentatie

Over deze opleiding

Volg de mbo-opleiding Medisch secretaresse!

MBO opleiding Medisch secretaresse

De mbo-opleiding Secretariële beroepen (Medisch secretaresse) BOL Niveau 4 op Florijn College is gericht op het coördineren en verrichten van secretariële werkzaamheden, organisatorische en administratie.Kerntaken van deze mbo-opleiding zijn onder andere:

  • het verzorgen van correspondentie tussen klanten en organisaties
  • bijeenkomsten en vergaderingen inplannen
  • de (elektronische) post en het archief beheren

Wat leer je tijdens de Medische secretaresse opleiding op?

Tijdens de mbo-opleiding Medische secretaresse word je opgeleid om de spreekuren te plannen en voor te bereiden. Daarnaast leer je de nazorg voor cliënt en specialist te verrichten, zoals het verstrekken en inwinnen van informatie en het zorgvuldig uitwerken van de correspondentie.

Ook zorg jij voor een nauwkeurige verwerking van de post en houd jij het archief op orde. Tijdens de mbo-opleiding Medische secretaresse op Florijn College leer je een correcte en nauwkeurige te organiseren en te plannen. Daarnaast leer je je zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en een moderne vreemde taal uit te drukken. Tijdens de mbo-opleiding Medische secretaresse keer je afdelingen en managers te ondersteunen op het gebied van verzamelen, verwerken en organiseren van gegevens.

Diploma

Nadat je de mbo-opleiding Secretariële beroepen (Medisch secretaresse) BOL Niveau 3  hebt afgerond ontvang je het diploma voor Secretariële beroepen (Medisch secretaresse) met Crebo 93232.

Toelatingseisen

Om te beginnen met de opleiding  gelden de volgende toelatingseisen.
Het Florijn College geeft als instroomadvies :

  • vmbo-economie (T, G of K, alle drie bij voorkeur met voldoende voor Nederlands en een voldoende voor een moderne vreemde taal)
  • vmbo-techniek (T met Economie, G met Economie of K, alle drie bij voorkeur met voldoende voor Nederlands en een voldoende voor een moderne vreemde taal)
  • vmbo-zorg en welzijn (T, G of K  met Economie, of Wiskunde, alle drie bij voorkeur met voldoende voor Nederlands en een voldoende voor een moderne vreemde taal)
  • vmbo-landbouw (T, G of K  met Economie, of Wiskunde, alle drie bij voorkeur met voldoende voor Nederlands en een voldoende voor een moderne vreemde taal)
  • diploma secretarieel medewerker niveau 2
  • diploma telefoniste/receptioniste niveau 2

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medisch Secretaresse en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Florijn College
Wilhelminasingel 33
4817 JX Breda

Als school voor economisch beroepsonderwijs wil het Florijn College studenten opleiden tot succesvolle wereldburgers, die een tastbare bijdrage leveren aan handel en zakelijke dienstverlening. Uiteraard ieder op zijn eigen niveau. Florijn College bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in...

Lees meer over Florijn College