Schoonheidsspecialist opleidingen en studierichtingen

Vind je het belangrijk en fijn om er iedere dag weer goed verzorgd uit te zien? En vind je het ook leuk om andere mensen daarbij te helpen? Dan is de baan van schoonheidsspecialiste of kapper op jouw lijf geschreven! Opleidingen Schoonheid zijn praktische opleidingen. Je leert alle ins en outs over huid en haar en persoonlijke verzorging!
Weergave 1-40 van 40 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-40 van 40 resultaten

Een prachtig vakkenpakket op de opleidingen Schoonheid

Opleidingen op het gebied van schoonheid zijn erg veelzijdig en haken ook in op allerlei actuele trends. Als schoonheidsspecialiste en kapper wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de allernieuwste producten! Een voorbeeld is gelnagels, waar je alles over leert! Op het programma van opleidingen schoonheid staan onder andere gezondheidskunde, visagie, salonvaardigheden, wellness vaardigheden, algemene praktijkvaardigheden gezicht en lichaam. Maar om je zo volledig mogelijk klaar te stomen voor jouw carrière als schoonheidsspecialiste of kapper krijg je ook algemene basisvakken. Denk dan aan Nederlands, Engels, rekenen, ondernemerschap en burgerschap.

Een letterlijk mooie toekomst tegemoet als schoonheidsspecialiste of kapper met een diploma Schoonheid!

Schoonheid is een mooi vak! Heb jij straks een van de opleidingen in deze richting met succes doorlopen, dan kun je kiezen uit veel verschillende loopbanen. De hoofd tweedeling is kapper of schoonheidsspecialiste. Maar je kunt ook gaan werken als haarstylist, allround stylist, pedicure, nagelstylist of visagist. Dit kun je doen bij bestaande grote of kleinere salons. Je zou er ook voor kunnen kiezen je eigen zaak op te zetten als schoonheidsspecialiste of als kapper. Tijdens de opleidingen schoonheid wordt je namelijk ook opgeleid om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Opleidingen schoonheid kun je volgen op allerlei niveaus

Schoonheidsspecialiste of kapper worden kan op veel plekken! Op ROC's in Leeuwarden, Hilversum, Emmeloord, Ede, Doetinchem, Lelystad en Amsterdam kun je je inschrijven voor de diverse opleidingen op het gebied van schoonheid. Wil je verder studeren en gaan voor een HBO Bachelor? Ook dat kan! Net als het volgen van cursussen, trainingen en volwassenenonderwijs.

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's