Hogeschool Rotterdam

In Rotterdam (+ 3 locations)
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over de school

Hogeschool RotterdamOvertref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.

Er studeren meer dan 30.000 studenten op de hogeschool. Als student speel je een belangrijke rol in echte, vernieuwende projecten. Voor deze rol heb je een deskundige kijk op zaken, een forse dosis lef en een resultaatgerichte aanpak nodig. Tijdens jouw opleiding wordt kennis en ervaring van de beroepspraktijk uit verschillende vakgebieden met elkaar verbonden. Als student op de Hogeschool Rotterdam leer je ondernemend en vernieuwend te zijn en oplossingsgericht aan de slag te gaan.

De opleidingen van Hogeschool Rotterdam zijn gevestigd op vier hoofdlocaties in Rotterdam. De hogeschool richt zich op de uitdagingen die voor deze regio belangrijk zijn en waaraan op een positieve manier kan worden bijdragen. De hogeschool gaat de dialoog aan met de omgeving, om in te kunnen spelen op de vraag van buitenaf. Samenwerken met bedrijven en instellingen in de stad, evenals het uitwisselen van kennis is belangrijk voor de Hogeschool Rotterdam.


Toon alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam

Opleidingen - Hogeschool Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hogeschool Rotterdam en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contactgegevens Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM