ICT opleidingen en studierichtingen

ICT, Informatie en Communicatie Technologie, is uit onze wereld niet meer weg te denken. Computers, tablets, telefoons en zelfs de mengvorm phablets rukken op. Overal willen we met elkaar verbonden zijn, informatie moet ons op elk willekeurig moment ter beschikking staan en onze muziek en video wordt steeds vaker gestreamed naar ons toegebracht. De zich almaar uitbreidende computerwereld vraagt om goed opgeleide mensen en dus om kwalitatieve opleidingen.
Weergave 1-50 van 85 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-50 van 85 resultaten
1
2

Opleidingen om een top-ICT-er te worden

De ICT is een groot en breed werkveld. ICT-specialisten zijn nodig voor de ontwikkeling en het onderhoud van de nieuwe technologieën, voor het bedenken van nieuwe concepten, voor een steeds optimaler functionerende infrastructuur, maar ook voor steeds betere en veiliger software. Opleidingen ICT hebben dan ook tal van verschillende richtingen, waar elk specialisme op zijn eigen manier tot zijn recht komt.

>> Vind een opleiding in ICT op mbo-niveau!
>> Vind een opleiding in ICT op hbo-bachelor niveau!
>> Vind een opleiding in ICT op universitair niveau!
>> Vind een volwassenopleiding in ICT!
>> Vind een korte cursus in ICT!

Eisen aan kwaliteit

We stellen met zijn allen steeds hogere eisen aan onze apparatuur en de software, die daarop moet draaien. Logisch gezien stellen we dezelfde eisen aan de mensen, die in de ICT werkzaam zijn. Het gaat om motivatie, talent en doorzettingsvermogen. De opleidingen in ICT worden dan ook hoge eisen gesteld, om de juiste mensen aan te nemen en als ICT-vakmensen aan de maatschappij af te leveren. Studenten mogen diezelfde hoge eisen dan ook stellen aan de ICT opleidingen zelf. Begeleiding, expertise, kennisoverdracht en inspiratie staan hoog in het vaandel.

Opleidingen voor succesvolle en gemotiveerde ICT-ers

ICT opleidingen leveren gemotiveerde mensen aan de samenleving af, die het verschil kunnen maken. De nieuwe techniek voorziet ons steeds intensiever van amusement, communicatie en informatie. Het belang van goede opleidingen is dan ook groot. Het draait om mensen, maar ook om kwaliteit.

 Bron: Greatcontent
studierichting ict

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's