Radboud Universiteit Nijmegen

In Nijmegen
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over de school

Radboud Universiteit

De Radboud UniversiteitDe Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten.

Hoge waardering

Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat kwaliteit en een persoonlijke benadering bij de Radboud Universiteit voorop staan. Dat studenten dat zeer waarderen blijkt jaarlijks uit de hoge noteringen voor Nijmeegse opleidingen in de Keuzegids Universiteiten en Elsevier.

Persoonlijk onderwijs

Het onderwijs aan de Radboud Universiteit is persoonlijk, kleinschalig en intensief. Als eerstejaarsstudent heb je minimaal 15 tot 20 contacturen per week. Zo raak je snel thuis op de campus en in je studie. Bovendien krijg je meestal les in kleine groepen, waarin je actief met de studiestof bezig bent. Dat vergemakkelijkt het contact met medestudenten en docenten.

Kwalitatief goed onderwijs

Het onderwijs aan onze universiteit is niet alleen heel persoonlijk, maar ook van hoge kwaliteit. Zo is Islamstudies in 2013 bijvoorbeeld verkozen tot topopleiding. Je krijgt les van topwetenschappers. Dat zijn mensen die niet alleen goed zijn in hun vak, maar die hun kennis ook enthousiast kunnen overdragen. De wetenschappers zijn bovendien zeer goede teamspelers. Ze werken samen met mensen van andere vakken en collega's in het buitenland. Die vakkennis en dat enthousiasme geven we onze studenten graag mee. Dat blijkt keer op keer een pre te zijn bij het vinden van een baan na je opleiding.


Toon alle opleidingen van Radboud Universiteit Nijmegen

Opleidingen - Radboud Universiteit Nijmegen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Radboud Universiteit Nijmegen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contactgegevens Radboud Universiteit Nijmegen

Radboud Universiteit Nijmegen

Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

 Bekijk telefoonnummer
www.ru.nl