HBO Bachelor

Communication & Multimedia Design

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je ontwerpt bij Communication & Multimedia Design voor de media van vandaag. Je experimenteert met de media van de toekomst.

Een festival wil een nieuwe site. Jij doet een voorstel voor een communicatiecampagne via mobiel. De overheid start een campagne over gezond eten. Jij bedenkt een serious game in 3D. Je bent spin in het web bij de ontwikkeling van de mediatoepassingen van de toekomst.

Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt feeling voor nieuwe ontwikkelingen. En je bent niet bang voor techniek. Je experimenteert ermee. Je zoekt graag oplossingen en je bent enthousiast over nieuwe dingen. Ook kun je goed organiseren en presenteren en je bent sociaal en zelfstandig. Daarnaast hou je van afwisseling. En je hebt oog voor detail.

De opleiding is net zo veelzijdig als jij. Jij ontwerpt interactieve producten, diensten en belevingen. Applicaties die werkgevers vaak nog niet kennen. Je kiest voor webdesign, vormgeving of digital media. Voor kunst of techniek. Je leert via opdrachten en excursies. Maakt een tentoonstelling. En oefent in de werkplaats. Je leert over communicatie, interactie en strategie. En kiest een specialisatie.

Ben je geslaagd, dan behaal je de titel Bachelor of Science.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool