HBO Bachelor

HBO-Verpleegkunde

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.

Lotte werkt als wijkverpleegkundige. Halima coördineert en verleent zorg in het ziekenhuis. Pieter begeleidt ouders op het consultatiebureau. Jeanette is kwaliteitsadviseur in een zorg- en behandelcentrum. Zo hebben HBO-Verpleegkundigen een veelzijdig beroep.

Je werkt graag met mensen. Je werk draait om deskundige zorg. Maar ook om mensen en vertrouwen. De kwaliteit van leven van de cliënt staat bovenaan jouw prioriteitenlijst. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. En stress op z'n tijd, daar kun jij wel tegen. Je werkt prima samen. Met collega-deskundigen. En natuurlijk ook met je cliënten. Je bent niet bang om kritisch naar jezelf te kijken. Naar je manier van werken en leren. En haalt het beste uit jezelf.

Je wordt opgeleid tot generalistisch verpleegkundige. In de eerste jaren van de opleiding volg je een breed programma. In de jaren daarna maak je ook eigen keuzes. Bijvoorbeeld over gezond gedrag, multidisciplinair samenwerken of het bevorderen van veiligheid en kwaliteit. Tijdens de afstudeerfase laat je zowel in de praktijk als op school zien dat je over alle competenties van een HBO-verpleegkundige beschikt. Na je opleiding mag je je Bachelor of Science noemen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool