HBO Bachelor

Human Resource Management

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij Human Resource Management word je een beginnend HR-professional. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend. Daarnaast ben je zakelijk en sociaal tegelijk.

Jij onderzoekt bij een reorganisatie de gevolgen voor de medewerkers. Je adviseert leidinggevenden hoe ze de medewerkers kunnen informeren. Of je bent betrokken bij de selectie van een nieuwe salesmanager voor een commerciële organisatie. Je voert gesprekken. Schrijft beleid. Becijfert beoogde resultaten. En je denkt na over de financiële consequenties. Jij bekijkt situaties vanuit alle invalshoeken.

Jij vindt het leuk om met mensen te werken. Je begrijpt dat elk mens anders is. Bekijkt hun standpunten vanuit verschillende invalshoeken. Maar je kent ook de doelen van de organisatie. Je bent communicatief en standvastig.

Vakken als HR-management, organisatiekunde, financieel management, psychologie van de arbeid en adviesvaardigheden zijn belangrijk. Maar je doet ook allerlei projecten. Zoals het onderzoeken van ziekteverzuim in een organisatie. Of je ontwerpt een leertraject voor managers. Daarbij denk je onder andere na over de kosten en baten.

Na deze opleiding mag je de titel Bachelor of Arts (BA) voeren.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool