Cursussen & Trainingen

Online communicatie voor de (semi)overheid

Beeckestijn Business School, In Leusden (+2 locations)
Tijdsduur
1 dag
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 dag
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Online communicatie toegespitst voor de (semi) overheid; in één dag en avond weer helemaal up-to-date

Binnen de overheid en publieke sector spelen veel ontwikkelingen op het gebied van online communicatie en social media. Bij de overheid werken online media en communicatie anders dan in het bedrijfsleven. Regels t.a.v. privacy, beveiliging en vertrouwen zijn strenger en de politiek kijkt nauwlettend mee. Steeds vaker worden online en sociale media ingezet om burgers, patiënten, hulpbehoevenden en bedrijven beter van dienst te zijn. Er liggen veel mogelijkheden om stakeholders te bereiken en te betrekken en ook kosten te besparen. Sommige politiekorpsen bijvoorbeeld proberen met social media meer blauw online te krijgen en burgers en slachtoffers beter te helpen.

Steeds meer diensten en producten worden door overheden digitaal aangeboden waardoor de druk op de balies en klantenservice vermindert. Gemeentes en de belastingdienst stimuleren burgers digitaal te communiceren en ook worden steeds meer voorlichtingscampagnes online uitgezet. Hiermee kunnen communicatiekosten fors dalen en kan het effect beter gemeten worden. Sinds enige tijd is er sinds zelfs een App-store van het Rijk.

De publieke sector is een unieke branche en daarom heeft Beeckestijn Business School speciaal hiervoor deze masterclass ontwikkeld. U krijgt nationale en internationale cases uit de publieke sector. Duidelijke online en social media do’s en don’ts. U leert een online en social strategie op te zetten om zowel op korte als op lange termijn beter in staat zijn om burgers, stakeholders, cliënten en relaties binnen het overheidsnetwerk beter van dienst te zijn, processen te optimaliseren en tegelijkertijd kosten-efficiënt te werken. Volg deze opleiding om weer helemaal up-to-date en te zijn en uw organisatie te helpen de mogelijkheden op het gebied van online communicatie en social media voor uw organisatie te benutten.

Diploma

College: Dagopleiding: 9.00 - 21.30 uur
Duur: 1 dag en avond

Toelatingseisen

U beschikt als professional over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Kosten

€ 1.075,-

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Online communicatie voor de (semi)overheid en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...

Lees meer over Beeckestijn Business School