Zelfstandig werkend banketbakker

Cingel College, In Breda
Taal
Nederlands
Taal
Nederlands
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Zelfstandig werkend banketbakkerZelfstandig werkend banketbakker is een MBO-opleiding (niveau 3, BBL en BOL) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.

Deze opleiding is gericht op kennis en vaardigheden met betrekking tot het behandelen en verwerken van de aangeleverde grondstoffen, het bereiden en verwerken van deeg- en beslagproducten en het afwerken van banketproducten.

Je wordt opgeleid om patisserie (tussen)producten te bereiden. Je leert hoe je de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment bevordert. Je bestelt grondstoffen en (tussen) producten en slaat deze op. Tijdens de opleiding kun je een keuze maken tussen consumptie-ijs en chocoladewerk & bonbons.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Zelfstandig werkend banketbakker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cingel College
Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...

Lees meer over Cingel College