WO Master

Pedagogische Wetenschappen

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Voor professionals die naast hun baan een academisch werk- en denkniveau willen verwerven, bieden we de master Pedagogische Wetenschappen in de avond aan.

Heeft u interesse in de effecten van passend onderwijs op kinderen met leer- en gedragsproblemen? Hoe kunt u diagnostiek aanpassen zodat u rekening houdt met culturele diversiteit? Bent u benieuwd naar de rol van de vader in de opvoeding? Wij leren u deze type vragen te analyseren, onderzoeken en beantwoorden. U zoekt evidence-based oplossingen voor problemen in complexe opvoedings- en onderwijssituaties. Afronding van de master avondprogramma Pedagogische Wetenschappen biedt u de mogelijkheden om steviger te staan tegenover uitdagingen in uw huidige baan, een nieuwe carrièrestap te zetten of uw kennis te verbreden.

De master Pedagogische Wetenschappen biedt de volgende specialisaties:
* Orthopedagogiek
* Onderwijswetenschappen
* Gezinspedagogiek

Diploma

MSc
Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal georiënteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...

Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam