Taalreizen

Taalreis Engels in Kaapstad

ESL Taalreizen, In Kaapstad
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Kaapstad en leer Engels!

Wil je heel graag een taalreis Engels volgen, maar dan niet naar een van die voor de hand liggende plaatsen om dat te gaan doen? Kom naar Kaapstad en ontdek hier hoe mooi Zuid-Afrika is en wat het land je allemaal te bieden heeft. Niet alleen op het gebied van natuur is Afrika prachtig, maar ook de bevolking zal je versteld doen staan.

Waarom een taalreis Engels naar Kaapstad?

Kies je voor een taalreis Engels naar Kaapstad, dan weet je zeker dat je een heleboel ervaring op zult gaan doen die je ergens anders nooit zult krijgen. Waar anders combineer je surfen en aan het strand liggen, met een safari en een bezoek aan een kunstgalerie? Het is allemaal mogelijk in Kaapstad. Bijkomend voordeel voor je is dat Kaapstad een hele goedkope stad is, zodat je er met volle teugen zult kunnen genieten.

Wat heeft ESL mij te bieden?

Of je nu al een aardig mondje Engels kunt spreken, of er helemaal niks van bakt, dat doet er niet toe. ESL biedt al jarenlang voor ieder niveau de perfecte taalreis aan. Dus een beginner kan er terecht voor een introductiecursus Engels, maar ben je op zoek naar een verdieping van je kennis terwijl die al een stuk verder ligt? Ook dan kun je bij ESL terecht voor een taalreis.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Kaapstad
  • Engels

Diploma

Krijg ik ook een diploma na mijn taalreis?

Doordat ESL alleen maar samenwerkt met scholen die van een hoge kwaliteit zijn, is het mogelijk om deel te nemen aan een examen dat wereldwijd erkend is. Hiervan zul je, nadat je daar met goed gevolg aan hebt deelgenomen, een certificaat van krijgen. Dus op die manier heb je ook nadat je terug bent uit Kaapstad een prachtige herinnering.

Toelatingseisen

Wat zijn de toelatingseisen?

ESL biedt aan iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een taalreis Engels naar Kaapstad. De motivatie van jou zal mede gaan bepalen, hoe snel en hoeveel je van de taalreis op zult steken. Spreek je de hele dag alleen maar Engels, dan zul je de taal super snel onder de knie hebben.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen