Taalreizen

Taalreis Engels in Vancouver

ESL Taalreizen, In Vancouver
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Vancouver en leer Engels!

Engels is dé taal van nu en zeker de taal van de toekomst. Wil jij zinvol investeren in een succesvolle carrière? Spijker dan je Engels bij in Canada! Wat moet je doen? Schrijf je in voor een taalreis Engels in Vancouver.

Maak de reis van je leven, doe een taalreis Engels in Vancouver!

Vancouver is een wereldstad aan de westkust van Canada. We hebben een interessant weetje over de naam Vancouver voor je. De stad is vernoemd naar zeekapitein George Vancouver. Deze man maakte drie eeuwen geleden een grondige verkenningstocht door een groot deel van westelijk Canada. En hij was een afstammeling van de Nederlandse adelijke familie Van Coeverden! Vancouver is een heerlijke stad om een tijdje te wonen en echt goed Engels te leren. En dé manier om dat te doen is een taalreis. Vancouver is een moderne, luxe en rijke stad. Het weer is er het hele jaar door aangenaam. De winters zijn niet extreem koud zoals in andere delen van Canada. De zomers zijn zacht. Denk dan aan een gemiddelde temperatuur van 22 graden. Met de uitstekende bus- en metrolijnen kun je tijdens je taalreis Engels in Vancouver overal heel snel komen. Naar de school waar je les hebt, naar vrienden, bezienswaardigheden en het centrum van de stad. Er valt veel te beleven in Vancouver. Als je van kunst houdt, zijn er veel bijzondere musea als de Vancouver Art Gallery en het Vancouver Maritime Museum. Ook kledingwinkels, kroegen en bioscopen zijn er volop in Vancouver.

Een taalreis Engels in Vancouver is voor iedereen een optie!

ESL Taalreizen kan je heel persoonlijk advies geven over de opleiding die het beste bij jou past. Er wordt gekeken naar je vooropleiding en naar je wensen op het gebied van de duur en de intensiteit van de taalreis. Er is veel mogelijk. Er zijn taalreizen Engels in Vancouver die slechts een week duren. Maar een aantal maanden en zelfs een jaar is ook mogelijk. Heb jij interesse in een taalreis Engels in Vancouver? Stap 1 is hier op studentum.nl het informatieaanvraagformulier in te vullen. De medewerkers van ESL Taalreizen nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Als je ervoor kiest Engels te leren via een taalreis van ESL Taalreizen, kun je rekenen op reële prijzen, goede service en persoonlijke begeleiding. Vanaf het moment dat je informatie aanvraagt tot aan de uitreiking van het certificaat kun je met al je vragen en opmerkingen terecht bij de mensen van ESL Taalreizen.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Vancouver
  • Engels

Diploma

Krijg ik een diploma na een taalreis Engels in Vancouver?

Iedereen die met succes de opleiding Engels in Vancouver voltooit, krijgt een internationaal erkend certificaat. Met dit papiertje op zak en op je CV kan je loopbaan beginnen!

Toelatingseisen

Zijn er strenge toelatingseisen of kan iedereen meedoen aan de taalreis?

Ongeacht jouw vooropleiding kun jij je opgeven om mee te doen aan een taalreis naar Vancouver! Ben je 16 jaar of ouder? Wil je Engels leren of je Engels verbeteren? Dan kan ook jij je opgeven. ESL Taalreizen biedt de interessante mogelijkheid om, voordat je vertrekt, een voorbereidende cursus te doen. Een goed begin is het halve werk, toch?

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen