Taalreizen

Taalreis Frans in Nice

ESL Taalreizen, In Nice
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Frans
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Frans
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar Nice en leer Frans!

De zwoele klanken verleiden je meteen als je de Franse taal om je heen hoort. Het staat niet voor niets bekend als de taal van de liefde. Wil jij graag zelf Frans kunnen spreken? Kies dan voor een taalreis naar Nice via ESL Taalreizen. Want waar kun je het Frans beter leren dan in het land zelf? Tijdens je taalreis leer je alles over deze mooie taal en geniet je tegelijkertijd van de schoonheid van de stad. Een taal leren was nog nooit zo leuk!

Laat je betoveren door Nice

Een taalreis naar Nice brengt je helemaal naar het zuiden van Frankrijk. Door het aangename klimaat en de ligging aan de Middellandse Zee is dit misschien wel een van de mooiste plekken van het land. Niet voor niets haalden veel grote kunstenaars en muzikanten uit het verleden hun inspiratie uit deze betoverende stad. Nice ademt een rijke sfeer uit door de befaamde Promenade des Anglais en de vele 'Belle Epoque' gebouwen. Toch is Nice vooral ook een moderne stad. Tijdens de taalreis kun je heerlijk shoppen in de trendy winkels en geniet je 's avonds van een drankje in een van de vele bars. Want bij de taalreis naar Nice zit je namelijk niet alleen maar in de schoolbanken. Er is voldoende tijd om tussendoor de historische stad te verkennen en je onder te dompelen in het bruisende uitgaansleven.

De Azurlingua taalschool in Nice

Kies je voor een taalreis naar Nice dan kom je terecht bij de Azurlingua taalschool. En daar zit je meteen op de juiste plek om de Franse taal te leren. Azurlingua is namelijk een van de beste taalscholen van het land. De school is gevestigd in twee oude gebouwen midden in het centrum van Nice. Studenten van over de hele wereld boeken een taalreis om op deze plek alle geheimen van het Frans te ontdekken. Daarbij maakt het niet uit of je een beginner bent of dat je al vergevorderd bent en je kennis alleen nog wat bij wilt schaven. Want voor elke student heeft ESL Taalreizen een passende cursus. Tijdens je taalreis ontmoet je andere internationale studenten die allemaal jouw interesse in de Franse taal delen. Samen met hen bestudeer je de grammatica, leer je woordjes en oefen je gesprekken in het Frans. Al binnen korte tijd maak je grote vorderingen.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Nice
  • Frans

Toelatingseisen

Frans leren op het gewenste niveau

Bij een taalreis naar Nice bepaal je zelf op welk niveau en in welk tempo je Frans wilt leren. Kies bijvoorbeeld voor een standaard cursus waarbij je op een normaal tempo kennis maakt met alle facetten van de Franse taal. Wil je sneller resultaat tijdens je taalreis? Met een intensieve cursus ben je zo op het niveau dat jij voor ogen hebt. De enige eis die geldt voor deze taalreis, is dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn. Kun jij niet wachten tot naar Nice mag reizen? Vraag dan direct gratis informatie aan!

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen