Taalreizen

Taalreis Mandarijn/Chinees in Peking

ESL Taalreizen, In Peking
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Chinees
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Chinees
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar Peking en leer Mandarijn/Chinees!

China is een handelsland in opkomst. Door de spectaculaire economische groei liggen er ook voor westerlingen heel wat kansen. Dankzij deze ontwikkeling kiezen steeds meer mensen voor een taalcursus Mandarijn Chinees. Maar als je meteen iets over het land zelf wilt leren, kun je je veel beter inschrijven voor een taalreis naar Peking. In deze bijzondere stad begeef jij je tussen de meer dan 20 miljoen inwoners die gezamenlijk zorgen voor een levendige sfeer. De gezellige markten en kleine winkels zijn de ideale plek om je pas geleerde zinnen Mandarijn Chinees te oefenen. Zie jij dit wel zitten? Kies dan voor een inspirerende taalreis met ESL Taalreizen!

Met een riksja door historisch Peking

Wie aan Peking denkt, denkt direct aan rijk versierde boeddhistische tempels en de indrukwekkende Verboden Stad waar ooit de grootste keizers van het land hun scepter zwaaiden. Wil je de vele verborgen stegen ontdekken of ben je benieuwd naar de kleurrijke wijken van de stad? Neem dan eens plaats in een riksja en laat je op deze typisch Aziatische wijze door Peking vervoeren. Kies je voor een taalreis Mandarijn Chinees in Peking dan mag je de Chinese Muur natuurlijk niet overslaan. Dit eeuwenoude bouwwerk wordt zelfs beschouwd als een van de acht wereldwonderen. Wil je even aan de drukte van de stad ontsnappen, dan kun je tijdens je taalreis ook een bezoek brengen aan het Zomerpaleis. Op deze rustgevende locatie in Peking droom je heerlijk weg over vervlogen tijden.

Mandarijn Chinees leren bij Mandarin House

De Chinese taal kent heel wat varianten. Veruit de meeste inwoners spreken Mandarijn, dat echter ook in tal van soorten te horen is. Bij de taalreis naar Peking verdiep je je in het Mandarijn omdat deze variant algemeen wordt beschouwd als het standaard Chinees. Om de taal te leren, kom je terecht bij Mandarin House in Peking. Dit hypermoderne complex is gevestigd in de zakenwijk van de stad. En toch ben je altijd dicht bij bekende winkelstraten en gezellige uitgaansgelegenheden. Mandarin House is een relatief kleine talenschool waar veel aandacht is voor een persoonlijke begeleiding. Op deze manier haal je bij de taalreis Mandarijn Chinees het uiterste uit jezelf.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Peking
  • Chinees

Toelatingseisen

Past een taalreis naar Peking bij jou?

Een ESL taalreis geeft je de mogelijkheid om internationale studenten te ontmoeten die stuk voor stuk een grote interesse hebben in de Chinese taal en cultuur. Samen met hen bestudeer je de woorden en grammatica en oefen je gesprekken in het Mandarijn Chinees. Bij Mandarin House kun je al terecht als je nog geen woord Chinees spreekt. De enige eis die aan de taalreis gesteld wordt, is dat je minimaal 16 jaar oud bent. Heb je al wel wat kennis van het Mandarijn Chinees? Stroom dan gewoon in op een hoger niveau. Door de ervaren docenten leer je de taal snel nog beter spreken. Ben je geïnteresseerd in deze taalreis Mandarijn Chinees in Peking, vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan!

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen