HBO Bachelor

Bachelor Business & Finance Management

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO), In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Jaarlijks in september en januari (+5 startdata)
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Jaarlijks in september en januari (+5 startdata)
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

HBO opleiding International Business & Finance Management

In de versnelde opleiding International Business & Finance Management leer je alle in en outs van de financiële wereld en bedrijfseconomie. De HBO opleiding geeft je alle kennis en kunde om aan de slag te gaan met financiële gegevens en op basis hiervan de juiste koers te bepalen. Daarmee heb je voor veel bedrijven goud in handen. Ook werken we aan je (zelf)discipline, met duidelijke regels en structuur. Hierdoor behalen onze studenten hun diploma in gemiddeld 2 jaar en 8 maanden.

  • Opleiding in toerisme en hospitality
  • Versneld HBO: 2 jaar en 8 maanden
  • Vestiging Rotterdam, Amsterdam of Utrecht

International business & finance management

Naast algemene vakken zoals economie, management, marketing, communicatie en Engels leer je alles wat met financiën en management te maken heeft. Denk aan accounting, bedrijfseconomie, finance, strategisch management, globalisering, innovatie, bedrijfsrecht en cross cultural management. 

Aankomende startdata

5 verkrijgbaar

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Amsterdam

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Eindhoven

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Groningen

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Rotterdam

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Utrecht (Provincie)

Diploma

Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding Hospitality & Evenementen Management ontvang je het hbo bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding ligt de wereld van bedrijfseconomie aan je voeten. In welke branche je gaat werken beslis je zelf. Je kan aan de slag in een breed scala aan functies zoals bijvoorbeeld financieel manager, chief financial controller, beleggingsadviseur, vermogensbeheerder, accountant, business analyst of manager governance, risk & compliance.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de Bachelor Hospitality & Evenementen Management op EuroCollege Hogeschool heb je minimaal een Havo- of een Mbo-diploma niveau 4 nodig.

Heb je niet de juiste diploma?

Indien je niet over het juiste diploma beschikt is het eventueel mogelijk om een toelatingsexamen af te leggen. Tijdens een intakegesprek wordt bepaald of de opleiding bij jou past en of EuroCollege de juiste school voor jou is.

Instroming

Heb je al enkele jaren een Hbo-opleiding gevolgd dan kun je meestal instromen in het 2e jaar van de opleiding. Dit kan alleen aan het beginjaar van de bachelor in september.

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...

Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)