HBO Bachelor

Bachelor Hospitality & Evenementen Management

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO), In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Jaarlijks in september & januari (+5 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Jaarlijks in september & januari (+5 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

HBO opleiding Hospitality & Evenementen Management

De versnelde opleiding Hospitality & Event Management vormt jou tot een ware expert in evenementen, gastvrijheid, commercie en management. Je begeeft je in een miljarden business: de evenementenindustrie. Je leert tot in detail hoe je een succesvol event neerzet en gastvrijheid creëert. Ook werken we met duidelijke regels en structuur aan je (zelf)discipline. Zo maken we van jou een echte professional. Onze studenten doen gemiddeld 2 jaar en 8 maanden over deze opleiding.

 

Wat leer je op de opleiding Hospitality en Evenementen Management?

Met de opleiding Hospitality en Evenementen Management leer je concepten bedenken, plannen, organiseren en verkopen. Als een ‘eventmanager’ leer je jouw team motiveren en aansturen en waarborg je de planning zo zorgvuldig mogelijk. Als een allround manager beschik jij ook over financiële inzichten. Je wordt op de opleiding Hospitality en Evenementen Management van EuroCollege Hogeschool opgeleid tot een allround professional in evenementen management en weet problemen die zich tijdens projecten opdoen op een kalme manier op te lossen.

Event management

Naast algemene vakken zoals online marketing, bedrijfseconomie en kwaliteitsmanagement leer je alles wat met evenementen te maken heeft. Denk aan sponsorship, entertainment, eventmarketing, imagineering, crowdmanagement, sportmanagement, beursmanagement, noem maar op! Uiteraard breng je deze theorie ook meteen in de praktijk: je organiseert échte evenementen.

Aankomende startdata

5 verkrijgbaar

Jaarlijks in september & januari

  • Default Event Type
  • Amsterdam
  • Nederlands

Jaarlijks in september & januari

  • Default Event Type
  • Eindhoven

Jaarlijks in september & januari

  • Default Event Type
  • Groningen

Jaarlijks in september & januari

  • Default Event Type
  • Rotterdam
  • Nederlands

Jaarlijks in september & januari

  • Default Event Type
  • Utrecht (Provincie)

Diploma

Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding Hospitality & Evenementen Management ontvang je het hbo bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding Hospitality & Event Management ben jij dé expert op het gebied van evenementen organiseren én promoten. Tegen de tijd dat je bent afgestudeerd zijn er alweer nieuwe functies, maar je kunt sowieso aan de slag als eventplanner, imagineer, programmamaker, evenementencoördinator of floormanager.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de Bachelor Hospitality & Evenementen Management op EuroCollege Hogeschool heb je minimaal een Havo- of een Mbo-diploma niveau 4 nodig.

Heb je niet de juiste diploma?

Indien je niet over het juiste diploma beschikt is het eventueel mogelijk om een toelatingsexamen af te leggen. Tijdens een intakegesprek wordt bepaald of de opleiding bij jou past en of EuroCollege de juiste school voor jou is.

Instroming

Heb je al enkele jaren een Hbo-opleiding gevolgd dan kun je meestal instromen in het 2e jaar van de opleiding. Dit kan alleen aan het beginjaar van de bachelor in september.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bachelor Hospitality & Evenementen Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...

Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)