Volwassenenonderwijs

Life Coach

Hamel College, In Gorinchem (+1 locations)
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Life CoachStress brengt mensen snel uit balans. Goede coaching is dan essentieel. Bij de opleiding Life Coach van het Hamel College leer je hier alles over!

Hoe ziet de Life Coach opleiding eruit?

Stress kan een blokkade opwerpen waardoor mensen niet goed meer in hun vel zitten. Een goede life coach weet het probleem te verhelderen en begeleidt de cliënt zodat deze zichzelf stap voor stap terugvindt. Het doel is om weer helemaal in balans te komen. Om dit te bereiken, verdiep je je bij de opleiding Life Coach in de werking van het brein. Ook ontdek je hoe emoties van invloed kunnen zijn op het gedrag. Daarnaast is er aandacht voor de diverse coachingstechieken die je tijdens een behandeling kunt toepassen. Elke cliënt vraagt immers om een andere benadering.

Diploma

Ontvang het NOBCO erkende diploma

Na de opleiding krijg je het officiële diploma Life Coach uitgereikt. Dit diploma is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Toekomstperspectief

Mensen begeleiden als life coach

Een life coach begeleidt cliënten die uit balans zijn geraakt. Dat kan zijn door stress, maar ook onvrede op het werk, grote levensvraagstukken en vragen rondom persoonlijke ontwikkeling kunnen reden zijn om een life coach te bezoeken. Na je opleiding aan het Hamel College heb je alle kennis in huis om een eigen praktijk te starten.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Iedereen die aan de slag wil als zelfstandig werkend coach kan zich inschrijven voor de lessen van het Hamel College. Van studenten wordt wel verwacht dat ze een HBO werk- en denkniveau hebben. Om te toetsen of je geschikt bent voor de opleiding, volgt er altijd een intakegesprek. Heb jij al zin om aan de lessen te beginnen? Vraag dan direct meer informatie aan!

Kosten

Het lesgeld voor deze opleiding van het Hamel College bedraagt EUR2400,-. Daarnaast moet je nog geld reserveren voor boeken en examens. Dit kost je ongeveer EUR350,- voor het hele studiejaar.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Life Coach en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hamel College
Westwagenstraat 69
4201 HE Gorinchem

Hamel College

In de moderne maatschappij is het soms moeilijk om de balans te vinden. De drukte van het werk, het gezin én de vele sociale verplichtingen hebben grote invloed op de fysieke en mentale gezondheid. Dus hoe kom je in balans?...

Lees meer over Hamel College