HBO Bachelor

Commerciele Economie

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil jij later aan de slag in de dynamische wereld van de marketing? Dan is de opleiding Commerciële Economie echt iets voor jou!

Bij de afstudeerrichting Marketing & Sales Management staan onderzoek, sales en marketing centraal. Je verdiept je in het onderhouden van zakelijke relaties en leert te luisteren naar de klant. Je onderzoekt trends en ontwikkelingen en ontdekt hoe je CRM-systemen kunt gebruiken om nieuwe leads op te sporen.

Bij de afstudeerrichting Marketing Communicatie Management staan communicatie, onderzoek en marketing centraal. Je bestudeert hoe een organisatie zo goed mogelijk kan inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Je leert hoe je marketingcommunicatie kunt inzetten om de klant te informeren over het bestaan van een bepaald product of dienst. Maak je gebruik van sociale media, online advertising, reclame op straat of mond-op-mondreclame?

Bij de major Digital Marketing verdiep je je in de online aspecten van marketing. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van online advertising maar leert daarnaast ook over de technische kant van E-commerce, zoals Business-Intelligence, databases, webprogramming en webanalytics.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commerciele Economie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen