HBO Bachelor

Communicatie

Hogeschool Leiden, In Leiden
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben jij flexibel, creatief, nieuwsgierig en neem je makkelijk initiatief? Heb je een open en kritische houding en beschik je over een vlotte pen? Heb je veel gevoel voor taal? Dan is de opleiding Communicatie echt iets voor jou. Bij Hogeschool Leiden maken we samen met het enthousiaste docententeam een communicatieprofessional van je.

Toekomstperspectief

Na vier jaar communicatie aan Hogeschool Leiden ben je klaar voor een baan in het meest afwisselende vak dat je kunt bedenken. Je kunt alle kanten uit - pr, reclame, woordvoering - de keuze is aan jou. De wereld ligt voor je open. Woordvoerder van de minister. Copywriter bij een reclamebureau. Persvoorlichter bij de sportbond. Communicatieadviseur bij Unilever. Spindoctor bij een politieke partij. Freelance pr-adviseur. Reclamestrateeg bij Adidas. Wat wordt jouw baan?

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communicatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK LEIDEN

Hier staan wij voor

Passie, oog voor talent en menselijke maat. Daar draait het om bij Hogeschool Leiden. Wij dagen studenten uit het beste uit zichzelf te halen en zich maximaal te ontwikkelen. Het is onze taak om onderwijs en onderzoek te verzorgen met...

Lees meer over Hogeschool Leiden