HBO Bachelor

Human Resource Management

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Werk is voor velen één van de belangrijkste dingen in het leven. Als HR-professional verbind je daarom het menselijke met het zakelijke.

Je domein is de arbeidsmarkt; als HR-professional er help je organisaties door jouw kennis en kunde in te zetten voor het beter presteren van een organisatie. Je werkzaamheden variëren van het strategisch werven en aannemen van personeel, organiseren van scholing, adviseren van het management, tot onderhandelen over arbeidsvoorwaarden. Je leert communiceren, efficiënt handelen, samenwerken, problemen analyseren en creatieve oplossingen vinden. Onze opleiding heeft aandacht voor het gebruik van informatietechnologie in het beroep en heeft - anders dan andere HRM-opleidingen - een bedrijfskundig profiel. We richten ons op het zo goed mogelijk inzetten van menselijke kapitaal binnen een organisatie. Je wordt opgeleid tot een business partner die met de juiste inzet van personeel, opleidingen en arbeidsvoorwaarden bijdraagt aan het bereiken van de organisatiedoelen. Wij leiden je op tot een professionele consultant die breed inzetbaar is voor zowel multinationals als kleine organisaties, profit of non-profit. Je beschikt over de kennis en de kunde om op managementniveau te adviseren op het gebied van personeelszaken en gaat probleemoplossend te werk.

Diploma

BA

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Human Resource Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam