HBO Bachelor

HBO Bachelor Communicatie en Organisatie specialisatie Executive officemanagement

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
64 dagen
Prijs
18.310 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
64 dagen
Prijs
18.310 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bacheloropleidingen hebben een wettelijke duur van 4 jaar. Je kunt korter of langer over je opleidingstraject doen. Dit is afhankelijk van je werkervaring, je werkplek en de hoeveelheid tijd die je besteedt aan de opleiding. De kosten zijn gebaseerd op 3 jaar. Heb je langer nodig, dan betaal je geen extra kosten.

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf actief zijn in de praktijk. Dus niet docenten die al jarenlang het contact met de praktijk zijn verloren. Je zult merken dat dit zeer inspirerend is, juist als je nog aan het begin van je carrière staat. Concrete praktijksituaties worden regelmatig met elkaar besproken.

Je gaat in de inspirerende bijeenkomsten in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. In de bijeenkomsten wordt voortdurend de theorie gekoppeld aan de dagelijkse praktijk.

De opleiding bestaat uit 3 fases met 1 avondbijeenkomst per week of 1 dagbijeenkomst per 2 weken. In de afsluitende fase volg je nog 2 modules op de avond of de dag en ga je afstuderen. Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules. Door deze modulaire opbouw kun je de opleiding flexibel indelen. Je zult merken dat het behalen van een HBO Bachelorgraad daardoor prima te combineren is met een passende baan.

Diploma

De afronding bestaat uit een combinatie van schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO], mondelinge examens [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het programma zie je hoe je ieder onderdeel afrondt.

Toekomstperspectief

In de NVAO-geaccrediteerde Bacheloropleiding Communicatie en Organisatie krijg je een brede ontwikkeling op het gebied van personeelsmanagement, facilitymanagement, organisatiekunde en communicatie. Je wordt opgeleid als Bachelor. Schoevers biedt jou hiermee een mooi programma waarmee je je kunt versterken en mee kunt in de zware eisen die aan het beroep van supportprofessional gesteld worden. Deze opleiding is specifiek ingericht als deeltijdopleiding. Met een diploma van Schoevers ben je verzekerd van een succesvolle carrière.

Toelatingseisen

Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze supportprofessionals die zich willen ontwikkelen tot topdirectiesecretaresse, managementassistent of executive officemanager. Je wilt spin in het web zijn op het hoogste niveau. Je wilt opgeleid worden tot volledig erkend HBO Bachelor.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers