HBO Bachelor

HBO Management Skills

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.200 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.200 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Praktijkdocenten zorgen ervoor dat jij jouw talent in management en organisatie naar een hoger niveau brengt. De opzet van de opleiding is dan ook sterk praktijkgericht. Je leert door te doen. Dat maakt de opleiding boeiend. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. De opleiding bestaat uit modules waarin je alles leert over management, projecten leert leiden en leert leidinggeven aan een team. Elke module wordt apart afgesloten. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving.

De opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

Organiseren is een van de kernvaardigheden in het vakgebied officemanagement. In de Schoevers-opleiding HBO Management Skills gaat het zowel om het verkrijgen van inzicht in organisatiestructuren en -processen als om de praktische vaardigheden die nodig zijn om processen in een organisatie efficiƫnt in te vullen of aan te sturen. Na succesvolle afronding van de Schoevers-opleiding HBO Management Skills ben je in staat actuele management- en organisatievraagstukken uit de beroepspraktijk te analyseren en naar aanleiding daarvan processen adequaat te organiseren.

Toelatingseisen

De Schoevers-opleiding HBO Management Skills is bestemd voor iedereen die al werkzaam is als supportmedewerker op managementniveau, maar zijn kennis op het gebied van management en organisatie wil verdiepen en zijn vaardigheden op het gebied van plannen, organiseren en projectmanagement wil vergroten. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers