HBO Bachelor

HBO Nederlands Zakelijke Communicatie

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Het programma biedt je 2 modules met de kern van communicatie. Aan de ene kant ga je aan de slag met de Nederlandse taal, aan de andere kant met de toepassing in de bedrijfscommunicatie. Zo ontwikkel je heel doelgericht je kwaliteiten op dit gebied. De praktische aanpak is erg prettig. Waar mogelijk koppel je de opdrachten aan je eigen werkomgeving.

Toekomstperspectief

Deze korte opleiding van Schoevers biedt jou op HBO-niveau belangrijke onderwerpen om als supportprofessional goed te kunnen functioneren in je werk. Communicatie is iets dat zeer relevant is in de rol van de supportprofessional. Wij leren je hoe je dat doet. Het leuke daaraan is dat je de Nederlandse taal toepast in diverse richtingen, waar je als supportprofessional ook heel actief in bent. Het diploma van deze korte opleiding kun je mogelijk als vrijstelling inbrengen in de volledige HBO Associate degree of Bacheloropleiding van Schoevers.

Toelatingseisen

Je bent actief als supportmedewerker en wilt doorgroeien op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers