HBO Bachelor

International Business Skills

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
6,5 dagen
Prijs
2.710 EUR
Tijdsduur
6,5 dagen
Prijs
2.710 EUR
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In deze opleiding ga je aan de slag met je Engelse taalvaardigheid. In 3 boeiende bijeenkomsten wordt jouw niveau volledig op B-niveau gebracht. Hierdoor ben je direct een stuk vaardiger in de Engelse taal. Daarnaast verdiep je je in interculturele communicatie. Welke verwarringen kunnen er in contact ontstaan door cultuurverschillen? In sommige landen geven ze bijvoorbeeld geen hand. Hoe ga je hiermee om en hoe kun je hier rekening mee houden? De combinatie van deze 2 interessante onderwerpen maken je na deze opleiding direct succesvoller en prettiger in het zakendoen met het buitenland. Je zult direct de gevolgen merken in je werkpraktijk.

Toekomstperspectief

Heb jij als supportprofessional veel contact met het buitenland? Dan is het van belang om de Engelse taal goed machtig te zijn. Daarnaast helpt het in het contact om je in te kunnen leven in de culturele verschillen die er tussen jou en je gesprekspartner kunnen zijn. Beheers je deze combinatie, dan zul je merken dat je met veel gemak met buitenlanders kunt communiceren en makkelijker dingen samen kunt plannen en organiseren. Schoevers biedt je de kans om je te ontwikkelen in deze 2 belangrijke vaardigheden. In een boeiend en praktijkgericht programma worden deze skills dan ook in korte tijd naar een hoger niveau getild.

Toelatingseisen

Je werkt als supportprofessional en hebt in deze functie veel contact met het buitenland. Je wilt vaardiger worden in de Engelse taal en je beter kunnen inleven in de ander om zo met meer succes zaken gedaan te krijgen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers