MBO Managementassistent/ Directiesecretaresse niveau 4

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+14 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
7.595 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
7.595 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassen studenten. Het programma is gericht op de combinatie van werken en leren. Tijdens de klassikale bijeenkomsten leer je alles over de belangrijkste thema&#39;s van communicatie, planning, organisatie en managementondersteuning.<br />Deze kennis wordt tijdens een stage vertaald naar concrete opdrachten, zodat je de kennis direct in praktijk brengt. Hierdoor krijg je meer ervaring met het beroep en bouw je aan je beroepsvaardigheden. De opleiding wordt gegeven in de vorm van klassikale bijeenkomsten met veel praktijkvoorbeelden. Dit heeft als voordeel dat je direct contact hebt met de docent. De klassikale bijeenkomsten zijn georganiseerd in een aantal modules. Het voordeel hiervan is dat de onderwerpen apart behandeld en afgerond worden. Je leert bovendien samen in een groep met andere volwassenen die in eenzelfde situatie als jij ook een MBO-diploma willen behalen.

Diploma

Deze opleiding duurt 18 tot 24 maanden. De opleiding wordt aangeboden in een dag- en een avondvariant. Bij de dagopleiding volg je 18 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur en 6 bijeenkomsten van 3 uur voor de begeleiding. De avondopleiding omvat 42 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt deze opleiding ook deels op afstand volgen op basis van e-Learning (zie Praktische informatie voor meer informatie).

Toekomstperspectief

Met de opleiding MBO Managementassistent/ Directiesecretaresse niveau 4 word je op het hoogst erkende MBO-niveau opgeleid. Alle belangrijke onderwerpen op het gebied van communicatie, planning, organisatie en managementondersteuning komen in het boeiende programma uitgebreid aan de orde. Wat je leert, kun je direct toepassen in je werk. Je wordt hierbij geholpen door de praktijkgerichte benadering van de opleiding en onze docenten. Zo heb je al voordeel van de opleiding voordat je het diploma hebt. Wanneer je geen relevante werkomgeving hebt, dan kan Schoevers Baanbemiddeling je helpen met het vinden van een passend stagebedrijf. Met deze erkende opleiding MBO Managementassistent/Directiesecretaresse behaal je het officieel erkende diploma dat als standaard geldt voor directiesecretaresses en managementassistenten. Schoevers organiseert deze erkende opleiding samen met NCOI, de grootste erkende opleider van Nederland.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers