HBO Bachelor

Officemanagement specialisatie Eventmanagement (1 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+8 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In dit specifieke programma leer je hoe je evenementen organiseert. In de modules wordt onder andere aandacht besteed aan hoe je leiding geeft, hoe je projecten organiseert, het opzetten van planningen en draaiboeken, het omgaan met leveranciers bij evenementen en het regelen van alles wat erbij komt kijken. Kortom: een zeer boeiend en compleet programma!<br />De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

Je kunt dit programma volgen in 1 of 2 jaar. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde, met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de 2-jarige variant lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 1 jaar te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 2 jaar, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

Een feestje organiseren kan iedereen, maar voor het organiseren van dat succesvolle bedrijfsfeest voor 1.000 mensen op het strand van Scheveningen is meer nodig. In veel organisaties komt het organiseren van een dergelijk evenement bijna vanzelfsprekend bij de officemanager terecht. Met de Schoevers-opleiding Officemanagement specialisatie Eventmanagement ben jij als geen ander hierop voorbereid. Ervaren eventmanagers leren je op welke details je moet letten om ervoor te zorgen dat over jouw evenement nog lang wordt nagepraat. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimschoots aandacht voor communiceren en coördineren in het algemeen. Na het afronden van de Schoevers-opleiding Officemanagement specialisatie Eventmanagement, maak je ieder evenement, groot of klein, tot een succes.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers