HBO Bachelor

Officemanager (1 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de vorm van modules krijg je alle belangrijke kennis en inzichten. En evenzo belangrijk: de juiste vaardigheden en houding. Als je bij Schoevers opgeleid bent, dan weet je wat die mentaliteit is. En dat wordt gewaardeerd. De opleiding wordt verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. Je merkt dan ook dagelijks dat je leert. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

In de modules wordt aandacht besteed aan al die onderwerpen die je beslist nodig hebt in het vak van officemanagement. Zo leer je leidinggeven, communiceren en presenteren, word je bekend met alle nieuwe ontwikkelingen gekoppeld aan het supportvak en volg je modules gericht op management en organisatie. Kortom: een zeer boeiend en compleet programma!

Diploma

Je kunt dit programma volgen in 1 of 2 jaar. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde, met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de 2-jarige variant lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 1 jaar te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 2 jaar, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

Als je een opleiding zoekt op HBO-niveau, dan is de opleiding Officemanager van Schoevers beslist een goede keuze. Alle onderwerpen die je nodig hebt om je rol als moderne officemanager goed invulling te geven, komen uitgebreid aan de orde. Schoevers heeft de afgelopen jaren de ontwikkelingen in het vakgebied officemanagement op de voet gevolgd. Organisaties veranderen. Medewerkers zitten niet meer altijd op hun vaste plek op kantoor, maar zijn onderweg, werken op een externe locatie of vanuit huis. Communicatie gaat via de telefoon of via de cloud. De officemanager is ook in deze nieuwe situatie een onmisbare schakel. En die heeft dan ook echt HBO-niveau nodig om die rol goed in te vullen. Schoevers onderkent de veranderingen en biedt met de nieuwe opleiding Officemanager het antwoord. De moderne officemanager communiceert en coördineert de werkzaamheden van een afdeling of bedrijf, gebruikmakend van de moderne techniek. Inzicht in organisatiestructuren en communicatiestromen is daarbij onmisbaar. Met het nieuwe Schoevers-diploma Officemanager ben je in staat in te spelen op veranderingen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de transitie naar een nieuwe manier van werken.

Toelatingseisen

Wil je aan de slag in een dynamisch en boeiend vak? Of wil je jouw werkervaring uitbreiden op HBO-niveau en je diploma halen? Een eerste stap in dit proces is het volgen van de opleiding Officemanager. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau. Indien je nog niet over voldoende computervaardigheden beschikt, kies dan de Schoevers-opleiding Professioneel Officemanager.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers