Cursussen & Trainingen

Outlook en Agendabeheer

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.460 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.460 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de opleiding wordt enerzijds aandacht besteed aan alle ins en outs van het Microsoft programma Outlook. Daarnaast leer je allerlei vaardigheden om op een professionele manier agendabeheer te organiseren. Juist deze combinatie van kennis en toegepaste vaardigheden maakt deze Schoevers-opleiding zo waardevol voor supportmedewerkers. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

Het beheren van agenda's en uitstekend kunnen werken met Microsoft Outlook zijn belangrijke kernactiviteiten van supportmedewerkers. In de Schoevers-opleiding Outlook en Agendabeheer wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze vaardigheden.

Toelatingseisen

Wanneer je op een professionele wijze agendabeheer wilt kunnen doen met behulp van Outlook, dan is deze korte praktijkgerichte Schoevers-opleiding een absolute aanrader.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers