Plannen en Organiseren

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.460 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.460 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak. In het programma staan planmatig organiseren en coördineren centraal. De opleiding wordt verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat direct. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

In de Schoevers-opleiding Plannen en Organiseren leer je op een efficiënte manier je eigen werkzaamheden en die van de afdeling waarvoor je werkt te structureren en efficiënt te plannen. Je leert hoe taken verdeeld kunnen worden en hoe je moet omgaan met onverwachte veranderingen. Aan de hand van praktische opdrachten ga je aan het werk met werkprocessen en planningen.

Toelatingseisen

Heb je graag overzicht en wil je leren hoe je grip houdt op de werkzaamheden en processen van een dynamische afdeling met verschillende medewerkers? Schrijf je dan in voor de Schoevers-opleiding Plannen en Organiseren. 

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers