HBO Bachelor

Secretary Next: Boardroom

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.265 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.265 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In dit programma leer je onder andere hoe je op afstand met gebruik van alle moderne media ondersteunt en hoe je omgaat met social media. De module Finance for non-financials geeft je op hoofdlijnen een goed beeld van wat je nodig hebt voor je werk. Steeds vaker dient de directiesecretaresse ook op de hoogte te zijn van het lezen van financiële rapporten. Onze praktische aanpak garandeert je dat je het snel onder de knie hebt. Ten slotte werk je aan je vaardigheden op het gebied van communicatie en beïnvloeden. Naarmate je als directiesecretaresse een belangrijkere rol vervult, is het juist van belang om je meer bewust te zijn van je invloed. Wij leren je hoe je hier goed invulling aan geeft. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

De opleiding Secretary Next: Boardroom richt zich op zeer ervaren directiesecretaresses die in hun dagelijkse werk de directie of de raad van bestuur ondersteunen. In deze praktische opleiding wordt allereerst uitgebreid stilgestaan bij wat je als moderne directiesecretaresse aan skills nodig hebt waar je als verlengstuk van de directie en RvB ook meer betrokken wordt.

Toelatingseisen

Wil jij leren hoe je zo goed mogelijk jouw directie of raad van bestuur ondersteunt voor een optimaal resultaat? Schrijf je dan in voor de opleiding Secretary Next: Boardroom. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers