Cursussen & Trainingen

Snellezen

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.140 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.140 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De training is zeer praktijkgericht. Je maakt verschillende snelleestesten en je ontdekt waarom je leessnelheid onder je haalbare niveau ligt. Vervolgens ga je aan de slag met praktische en direct toepasbare oefeningen die aantonen dat je leessnelheid zeer sterk toeneemt. In de 2e les leer je hoe je je leessnelheid nog verder opvoert.

Toekomstperspectief

Snel de juiste informatie uit teksten kunnen halen is voor directiesecretaresses, managementassistenten en officemanagers een belangrijke vaardigheid. Dit is helaas niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn hier handige trucjes voor die je direct efficiƫnter maken in het snel doorlezen van teksten. Met deze training leer je deze trucjes kennen. Na de training ben je dan ook in staat om in korte tijd veel informatie uit lange teksten te halen, je weet precies waar je op moet letten om de essentie er uit te pikken en kunt ook de informatie op een goede, heldere manier samenvatten. Kortom: de perfecte training als je snel de essentie uit teksten wilt leren halen!

Toelatingseisen

De training is bedoeld voor iedereen die veel schriftelijke informatie moet opnemen en hier minder tijd aan wil besteden.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers