Schoonheidsspecialist

Instituut Thomas, In Oudenoord 325 (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Opleiding SchoonheidsspecialistBen jij geïnteresseerd in uiterlijke verzorging? Met de opleiding Schoonheidsspecialist van Instituut Thomas maak je er gewoon je beroep van!

Wat leer je bij deze opleiding van Instituut Thomas?

Het werk in een schoonheidssalon is elke dag anders. Het ene moment ben je bezig met elektrisch ontharen en het volgende moment verzorg je de make-up voor een jonge bruid. Om elke klant goed te kunnen helpen, bestaat je opleiding bestaat uit een aantal deelkwalificaties:

  • Analyse uitvoeren en behandelplan opstellen
  • Lichaamsbehandelingen
  • Gelaatsbehandelingen
  • Hygiëne, arbo en milieu
  • Cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling

Bij Instituut Thomas volg je vooral veel praktijklessen zodat je de verschillende behandelingen goed onder de knie krijgt. Daarnaast is er een aparte stageperiode. Tijdens je werk in een echte salon merk je meteen hoe leuk en veelzijdig dit vak eigenlijk is.

Diploma

Ontvang het officiële MBO-diploma

Aan het einde van elke deelkwalificatie volgt er een examen. Ben je voor alles geslaagd? Dan krijg je het officieel erkende MBO-diploma uitgereikt. Met dit diploma kun je direct op zoek naar een baan in de beautybranche.

Toekomstperspectief

Een baan in de beautybranche

Iedereen wil graag een goede eerste indruk maken. Een verzorgd uiterlijk helpt daarbij. Maar dat is niet alles. Want als je er goed uitziet, dan voel je je vanbinnen ook meteen een stuk beter. Als schoonheidsspecialiste kun je gaan werken in een beautysalon of een wellnesscenter. Je voert er diverse behandelingen uit: van epileren tot gezichtsmaskers en het aanbrengen van make-up. Ben je na je studie nog niet uitgeleerd? Met je diploma kun je gemakkelijk doorstromen naar de opleiding Allround Schoonheidsspecialist op niveau 4. Hier leer je alles over het openen van een eigen salon.

Toelatingseisen

Welke toelatingseisen gelden er?

Deze opleiding van Instituut Thomas wordt gegeven op MBO-niveau 3. Je kunt je inschrijven met een diploma van het VBMO of hoger. Voldoe jij aan deze toelatingseis én ben je volop gemotiveerd om van je studie een succes te maken? Vraag dan snel meer informatie aan!

Kosten

Een studie kost natuurlijk geld. Per studiejaar betaal je bij Instituut Thomas rond de €4.800,- aan lesgeld. Verder zijn er nog extra kosten voor boeken, materialen en examens. Dit is een bedrag van ongeveer €3.000,- per jaar.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Schoonheidsspecialist en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Instituut Thomas
Verwersstraat 51-53
5211 HT Den Bosch

Welke opleidingen kun je volgen bij Instituut Thomas?

Instituut Thomas is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Het maakt niet uit of je nu bezig wilt gaan met haar, make-up of nagels: bij Instituut Thomas vind je altijd een opleiding die bij je past! Instituut...

Lees meer over Instituut Thomas