HBO Bachelor

Associate Degree Payroll Services

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Tijdsduur
24 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
11.857 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
11.857 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bent u een payroll professional en wilt u een officieel Ad-getuigschrift behalen op het gebied van financieel management? Dan is dit HBO-programma zeer geschikt voor u. Veranderingen op het gebied van salarisadministratie dienen tijdig en volledig in de organisatie (van de cliënt) te worden ingevoerd. De Associate Degree Payroll Services bereidt u hier uitstekend op voor. Bovendien verwerft u gedegen kennis op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsrecht, pensioenen en fiscaliteiten. U bent na de opleiding in staat om geheel zelfstandig een salarisadministratie te voeren. Dit programma bestaat uit 120 studiepunten en omvat hiermee de helft van de volledige HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

De gehele opleiding is ingericht op studeren naast een baan. De modulaire aanpak met aparte examens maakt het voor u mogelijk zeer flexibel te studeren. Bent u al in het bezit van het diploma 'Praktijkdiploma Loonadministratie'? Dan kunt u uw opleiding in een kortere tijd afronden.
U wordt tijdens de bijeenkomsten door de docenten uitgedaagd om een koppeling te maken met uw eigen beroepspraktijk. Dat is erg leerzaam en uitdagend. De docenten beschikken over ruime ervaring in de beroepspraktijk. U gaat tijdens de inspirerende bijeenkomsten aan de slag met opdrachten en cases. In uw online leeromgeving kunt u de opdrachten opslaan in de vorm van een digitaal portfolio. Zo heeft u een compleet overzicht van al uw praktijkopdrachten bij de hand. De opleiding is opgebouwd uit de kernvakken van de volledige HBO Bachelor Management Payroll Services. U rondt de Associate Degree Payroll Services af met een afstudeerfase.

Diploma

De examens zijn een combinatie van praktijkgerichte schriftelijke examens [SE], een moduleopdracht [MO], een mondeling examen [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het schema ziet u hoe ieder onderdeel wordt afgerond. Uiteraard wordt u hier tijdens uw opleiding per onderdeel volledig over geïnformeerd. Het examen van de module Organisatie en management wordt afgenomen door NGO/ENS. De kosten voor de examens van NGO/ENS betaalt u rechtstreeks aan de betreffende instantie. Wilt u de diploma's 'Praktijkdiploma Loonadministratie' (PDL®) en 'Vakopleiding Payroll Serviceses' (VPS) behalen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering? Met deze opleiding bent u daar uitstekend op voorbereid. U kunt zich hier zelf separaat voor aanmelden.

Toelatingseisen

U ambieert een functie als (hoofd) salarisadministrateur of coördinator payroll services. U wilt graag in 2 jaar een officieel Ad-getuigschrift behalen op het gebied van financieel management. Indien u verder carrière wilt maken, kan het interessant zijn om na deze opleiding de HBO Bachelor Management Payroll Services te volgen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Associate Degree Payroll Services en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep