Cursussen & Trainingen

Basistraining Boekhouden

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.289 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.289 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

In deze training ontwikkelt u zich op zeer praktijkgerichte wijze binnen alle aspecten die u nodig heeft om op een professionele manier te kunnen werken op een financiële administratie. Alle basisprincipes die van belang zijn bij het voeren van een juiste boekhouding komen aan de orde. De praktijkgerichte insteek maakt deze training uniek in Nederland. U behandelt tijdens deze training alleen de onderwerpen die u daadwerkelijk in de praktijk tegen kunt komen. Wilt u op de boekhouding binnen uw organisatie gaan werken of wilt u een praktijkgerichte training volgen waarin alle zaken nog eens duidelijk op een rij worden gezet? Dan is deze training bijzonder interessant voor u.

Aanpak en opzet

In deze praktische training worden theorie, boekhoudregels en relevante voorbeelden voortdurend gerelateerd aan uw dagelijkse praktijk. U gaat aan de slag met de basis van boekhouden. Zo verdiept u zich bijvoorbeeld in rekeningschema's, subadministraties, voorraadadministraties, grootboekrekeningen en de resultatenrekening. U heeft ruimschoots de tijd om situaties uit uw eigen praktijk aan de groep voor te leggen.

Toelatingseisen

U bent werkzaam binnen de financiële administratie of boekhouding, of u wilt zich graag in deze richting ontwikkelen. De training wordt verzorgd op MBO/MBO+ niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Basistraining Boekhouden en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep