Cursussen & Trainingen

Debiteurenbeheer

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
2.130 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
2.130 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een goed georganiseerd debiteurenbeheer is voor elke organisatie van belang. Het goed bijhouden van de debiteuren zorgt ervoor dat onnodige verliezen geminimaliseerd worden en het genereert meer cashflow. Als debiteurenbeheerder zorgt u ervoor dat de achterkant van het incassoproces goed staat. U houdt bij wie wat moet betalen en u geeft aan wanneer er een incassogesprek noodzakelijk is. Wilt u leren hoe u het beste de debiteuren kunt beheren? Dan is deze opleiding erg interessant voor u.

Aanpak en opzet

Als debiteurenbeheerder bent u verantwoordelijk voor het goed bijhouden van de debiteuren en het duidelijk krijgen van wanbetalers. Tijdens deze opleiding gaat u aan de slag met de belangrijke juridische basiskennis en administratieve en organisatorische vaardigheden waar u als debiteurenbeheerder over dient te beschikken. Zo leert u alles over borgtocht en beslaglegging, surseance van betalingen, faillissement, de Wet schuldsanering en natuurlijke personen en bekijkt u de rol van deurwaarders. Dit is essentiƫle kennis voor iedereen die zich bezighoudt met het debiteurenbeheer. Daarnaast ontwikkelt u de kennis en kunde om een goede debiteurenadministratie te voeren en te organiseren. Zo leert u onder andere hoe u maningstrajecten moet opstellen, kunt u kredietadviezen verstrekken en kunt u kredietrapporten lezen. De combinatie van de 2 modules zorgt ervoor dat u brede vaardigheden en kennis ontwikkelt die precies aansluiten bij de werkzaamheden van een debiteurenbeheerder. De praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep zorgt ervoor dat u de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. U wordt tijdens de opleiding begeleid door topdocenten met veel ervaring in de praktijk.

Diploma

U rondt beide modules af met een schriftelijk examen. Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het diploma 'Debiteurenbeheer' van Markus Verbeek Praehep. Deze opleiding is onderdeel van de opleiding Creditcontroller en kan dan ook mogelijk vrijstelling bieden voor deze opleiding.

Toelatingseisen

U wilt uw vaardigheden op het gebied van debiteurenbeheer ontwikkelen. U wilt hiermee de volgende stap in uw loopbaan zetten of juist de stap maken richting een functie binnen dit boeiende vakgebied.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Debiteurenbeheer en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep