HBO Bachelor

HBO Costaccounting en -control

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
4.314 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
4.314 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Elk cijfermatig overzicht kent zijn eigen achtergrond. Wilt u verder kijken dan de financiële cijfers alleen? De opleiding HBO Costaccounting en -control is dan een uitstekende keuze. Deze inhoudelijk sterke en relatief korte opleiding verschaft u inzicht om de cijfers en de achtergronden van deze cijfers te kunnen analyseren. De opleiding is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door ervaren docenten die zelf als financieel professional actief zijn. Deze opleiding kan mogelijk vrijstelling opleveren in diverse NVAO-geaccrediteerde financiële HBO Bacheloropleidingen. Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider voor financiële professionals in Nederland met een uitstekende reputatie. De praktijkgerichte aanpak van deze opleiding zorgt ervoor dat u de geleerde kennis direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Aanpak en opzet

Deze boeiende opleiding biedt een overzicht van de belangrijke facetten van managementcontrol en managementaccounting. Met deze opleiding ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden om uw rol als financieel specialist goed in te vullen.

Toelatingseisen

De opleiding HBO Costaccounting en -control is bestemd voor kandidaten die zich door middel van een relatief kort en vakgericht traject willen specialiseren in de beheersing van financiële processen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Costaccounting en -control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep