MBO Assistent-Controller

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+15 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
3.585 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
3.585 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u op een goede wijze de controller ondersteunen bij verschillende activiteiten? Dan is deze MBO-opleiding een hele goede keuze voor u. De controller houdt toezicht op en geeft leiding aan onder meer de financiële administratie. Ook geeft de controller financiële informatie en adviezen aan directie en management en bereidt hij met hen het financiële beleid voor. Daarnaast zorgt de controller voor periodieke financiële rapportages, doet investeringsanalyses, maakt balansen en winst-en-verliesrekeningen en stelt begrotingen en budgetten op. Na het afronden van de opleiding ontvangt u een diploma.

Aanpak en opzet

U volgt inspirerende bijeenkomsten en u kunt gebruikmaken van een moderne online leeromgeving. Dit, in combinatie met uw werkomgeving, maakt deze opleiding uniek. U ontwikkelt de kennis en vaardigheden die u nodig heeft als assistent-controller. De opleiding wordt verzorgd door docenten met veel ervaring binnen uw dagelijkse beroepspraktijk.

Toelatingseisen

U bent (aankomend) assistent-controller of medewerker van een financiële afdeling. U wilt zich op MBO-niveau breed ontwikkelen op het gebied van financial control.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Assistent-Controller en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep