Volwassenenonderwijs

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+24 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
3.271 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
3.271 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u met een grote mate van zelfstandigheid de administratieve spil in een bedrijf zijn? Dan is het MBA-diploma zeer interessant voor u. Tijdens de bijeenkomsten gaat u op een interactieve wijze aan de slag met de thema's van moderne bedrijfsadministratie. Zo wordt u uitstekend voorbereid en is de kans zeer groot dat u het officiële diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)' behaalt. Met dit diploma kunt u mogelijk vrijstelling krijgen in de opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie.

Aanpak en opzet

U doorloopt 4 modules: MBA Bedrijfsadministratie, MBA Belastingwetgeving, MBA Financiering en MBA Kostencalculatie. Tijdens de opleiding wordt u begeleid door ervaren vakdocenten. Zij gaan samen met u aan de slag met de theorie en brengen deze waar mogelijk in verband met de praktijk. Tijdens de bijeenkomsten maakt u veel oefenexamens, waardoor u uitstekend wordt voorbereid op de examens. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer goede voorbereiding.

Diploma

U rondt iedere module af met een digitaal examen. Heeft u voor de examens een voldoende behaald, dan ontvangt u het officiële diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)' van Hogeschool Markus Verbeek Praehep. Indien u ook de MBA-examens wilt afleggen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering, dan kunt u zich hier zelf separaat voor aanmelden.

Toelatingseisen

Vervult u een administratieve functie en wilt u zich optimaal voorbereiden op het examen Moderne Bedrijfsadministratie? Dan is deze opleiding ideaal voor u. Zeker wanneer u een financieel-administratieve functie heeft of ambieert, biedt deze opleiding goede ontwikkelingsmogelijkheden. Het diploma wordt op de arbeidsmarkt bijzonder gewaardeerd.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep