HBO Master

Post HBO Accountancy AA

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
5.520 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
5.520 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een AA-certificering is voor accountants van groot belang. U bent met een AA-certificaat namelijk niet alleen perfect opgeleid voor het beroep accountant, maar u bent ook in het bezit van een officiële erkenning om het beroep uit te voeren. Deze combinatie maakt u bijzonder effectief in uw werk en biedt uw werkgever de zekerheid dat u een officieel certificaat heeft. Deze Post HBO Accountancy AA biedt u de kans om het theoretische deel van deze certificering te behalen. U dient hierna alleen nog het praktijkgedeelte af te ronden om de officiële AA-certificering te behalen. U wordt uitstekend opgeleid in een intensief en boeiend programma, dat officieel is aangewezen door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA).

Aanpak en opzet

De opleiding sluit volledig aan bij de actuele exameneisen en bestaat uit 4 modules. De lessen worden verzorgd door ervaren financieel professionals, die midden in de praktijk staan. U neemt tijdens het programma deel aan de landelijke examens, die alle onder auspiciën van de Vereniging van Aangewezen Accountancyscholen (VAAC) worden afgenomen.

Toelatingseisen

U bent werknemer op een accountancykantoor en wilt als gecertificeerd accountant klanten uit het midden- en kleinbedrijf bedienen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Post HBO Accountancy AA en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep