HBO Bachelor

Praktijkopleiding Financiële Payroll Professional

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
5.463 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
5.463 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bent u geïnteresseerd in financiële administratie en loon- en salarisadministratie en wilt u zich ontwikkelen op dit gebied? Dan is deze opleiding perfect voor u. In deze unieke opleiding ontwikkelt u kennis en vaardigheden waarmee u breed inzetbaar bent op een finan­ciële administratie. Er is veel behoefte aan goed opgeleide medewerkers met de combinatie van deze kennis en vaardigheden. In de opleiding­ behaalt u bovendien de officiële diploma’s ‘Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)’ en ‘Praktijkdiploma Loonadministratie’. Het diploma van deze opleiding levert mogelijk vrijstelling op in ­verschillende HBO Bacheloropleidingen, zoals de HBO Bachelor Management Payroll Services­. 

Aanpak en opzet

U concentreert zich in fase 1 van de opleiding op bedrijfsadministratie, belastingwetgeving, kosten­calculatie en financiering. Fase 1 sluit volledig aan bij de eisen van het diploma ‘Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)’. In fase 2 gaat u aan de slag met adviesrecht en loonheffingen. Tijdens de gehele opleiding wordt u uitstekend begeleid door ervaren praktijkdocenten. De bijeenkomsten zijn interactief en er is zeer veel ruimte voor discussie en ­casuïstiek. U maakt tijdens de bijeenkomsten veel oefenexamens, zodat u goed voorbereid aan de examens voor het Praktijkdiploma Loonadministratie kunt deel­nemen. De opleiding bestaat uit 7 modules. 

Toelatingseisen

U wilt uw kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van financiële administratie en loon- en salarisadministratie. U wilt zich graag ontwikkelen op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkopleiding Financiële Payroll Professional en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep