WO Bachelor

Biomedische wetenschappen

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met deze opleiding word je onderzoeker binnen de gezondheidszorg. Je behandelt vragen als: Welke factoren zorgen ervoor dat je gezond blijft? Wat is de meest effectieve behandeling voor een ziekte?

Welke invloed heeft de omgeving op de gezondheid? In je latere beroepspraktijk werk je samen met mensen uit verschillende vakgebieden, zoals artsen, biologen en natuurkundigen. Om goed in zo'n team te werken, is naast je eigen biomedische deskundigheid, goede communicatie met mensen uit andere vakgebieden cruciaal. Een brede wetenschappelijke belangstelling en een kritische instelling zijn daarom van groot belang. Biomedische wetenschappers zorgen ervoor dat de dokter steeds beter is toegerust om optimale zorg te verlenen. Biomedische wetenschappen in Nijmegen onderhoudt een nauwe band met het academisch ziekenhuis en met de opleiding geneeskunde. De eerste twee jaar zit je zeer regelmatig samen met geneeskundestudenten in de collegebanken.

Diploma

BSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Biomedische wetenschappen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen