WO Master

Duale Master Onderneming & Recht

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Zie je jouw toekomst in de ondernemingsgerichte privaatrechtelijke praktijk? Dan is de duale master Onderneming en Recht de kans om in jezelf te investeren en je te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

De duale master is anders dan een reguliere master omdat het een vorm van duaal onderwijs is. Dit houdt in dat je intensief onderwijs combineert met het opdoen van werkervaring in de praktijk. De colleges vinden plaats in kleine werkgroepen en worden verzorgd door experts uit zowel wetenschap als praktijk. De opgedane kennis breng je vervolgens in de praktijk bij een advocatenkantoor of multinational. Je draait dan mee met de dagelijkse gang van zaken van jouw sectie. Je verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijft juridische adviezen en andere (proces)stukken en je woont zittingen en cliƫntbezoeken bij. Er is na afloop geen verplichting om bij de duale werkgever in dienst te treden. Toch gaat zeker de helft van de studenten bij deze werkgever aan de slag. De overige studenten solliciteren bij een van de andere duale werkgevers of vinden elders een geschikte baan bij een advocatenkantoor of multinational.

Diploma

LLM

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Duale Master Onderneming & Recht en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen