WO Master

Tandheelkunde

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De Nijmeegse masteropleiding tandheelkunde leidt een tandarts op die bekwaam is om het beroep van tandarts over de volle breedte te beoefenen.

De Nijmeegse masteropleiding tandheelkunde leidt een tandarts op die bekwaam is om het beroep van tandarts over de volle breedte te beoefenen. De afgestudeerde tandarts heeft het recht om te gaan promoveren en is toelaatbaar tot elke tandheelkundige gespecialiseerde opleiding (differentiatie of specialisatie). De Nijmeegse opleiding heeft de pretentie elke tandarts toe te kunnen rusten met extra bekwaamheden in een te kiezen deelgebied van de tandheelkunde. Studenten die hun bachelordiploma behaald hebben aan de Nijmeegse opleiding tandheelkunde worden direct toegelaten tot de masteropleiding tandheelkunde. Jaarlijks zijn er een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar voor studenten die elders in Nederland of Europa hun bachelordiploma tandheelkunde hebben behaald. De gebieden van beroepsuitoefening van een tandarts gaan verder dan alleen de tandartspraktijk. Er zijn mogelijkheden om te gaan differentieren en specialiseren, maar het is ook mogelijk om verder te gaan met onderzoek of onderwijs.
Tandheelkunde is in de Keuzegids Masters 2016 beoordeeld als beste van het land binnen het eigen vakgebied.

Diploma

MSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tandheelkunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen