WO Bachelor

Wiskunde

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De wiskunde van de middelbare school is nog maar het begin van het verhaal. Ontdek de verschillende kanten van de wiskunde, van zuiver tot toegepast.

Wiskunde studeren is als het leren van een nieuwe taal. Met die taal gaat er een volledig nieuwe wereld voor je open. In het begin denk je nog wel eens, waar gaat dit over? Maar zoals bij een puzzel voegen zich de deeltjes langzamerhand samen tot een fantastisch geheel.

Wiskunde is de kunst van het abstract en logisch denken. Zo krijg je een scherpe en analytische blik op de werkelijkheid. Dankzij wiskundige modellen kan je concrete problemen in de maatschappij herkennen en oplossen. Hoe kan de NS de treinen stipter laten rijden? Wat is de efficiƫntste manier om een productieproces te organiseren? Hoe creƫer je structuur in een enorme data-set? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Denkkracht is essentieel voor wiskundigen. Je moet het leuk vinden om problemen op te lossen, om creatief na te denken en je moet niet snel opgeven. Aan de Radboud Universiteit kun je daarbij rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Je hebt wekelijks ongeveer 20 contacturen, daarnaast krijg je de nodige opdrachten die je alleen of samen met je medestudenten maakt. Na een degelijke basisopleiding bepaal je zelf welke richting het beste bij jou past.

Diploma

BSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Wiskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen