Cursussen & Trainingen

OR Gevorderdendag

Rendement, In Oudenoord 325
Tijdsduur
1 dag
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 dag
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontdek het succes van medezeggenschap in uw organisatie!

Ervaren OR-leden vervullen een sleutelrol binnen de OR. Er wordt verwacht dat zij het voortouw nemen bij complexe situaties. Neem als OR een actieve bijrijdersrol en bepaal direct of indirect de koers van uw organisatie. Tijdens de training OR Gevorderdendag leert u hoe u direct of indirect de koers van uw organisatie bepaalt door een actieve bijrijdersrol in te nemen. Om een sterk blok te vormen binnen uw ondernemingsraad adviseren wij u om met meerdere ervaren OR-collega´s aan deze training deel te nemen.

Bestemd voor

  • OR-leden met evaring in het medezeggenschapswerk
  • OR-voorzitters
  • OR-secretarissen

Inhoud

Visie

Medezeggenschap is geen doel op zich maar een middel. Wat is dan wel uw doel? En hoe denkt u dat het best te bereiken? In dit blok krijgt u ook een inleiding in het planmatig werken: doelgericht en doelmatig.

OR-beleids-/werkplan
De methodiek van werken op basis van een te voren opgesteld en voortdurend bijgesteld beleid wordt verder uitgewerkt. Daarbij komen niet de eigen prioriteiten aan bod, maar de manier om die te laten ontstaan en verder uit te werken. De deelnemers zoeken verbeterpunten in hun eigen praktijk.

De OR als NavigatOR
Er wordt veel gepraat over vroegtijdige betrokkenheid en pro-actief werken, maar hoe doen succesvolle OR-leden dat eigenlijk? Niet door langs de kant te staan en eindeloos vragen te stellen. Invloed uitoefenen vereist een actieve bijrijdersrol, ook als uw bestuurder daar niet op zit te wachten.

Capita selecta
De losse eindjes die de training heeft opgeleverd, worden in dit onderdeel opgepakt. De deelnemers bepalen zelf aan welke thema's het laatste uur wordt besteed. Tot slot kijken we wat de dag heeft opgeleverd en welke valkuilen en hulpmiddelen er zijn voor de uitvoering van de goede voornemens.

Deze dag is bedoeld voor leden van een OR of PVT met ervaring, zowel in de theorie (scholing) als in de praktijk van het medezeggenschapswerk. Er wordt uitgegaan van aanwezige basiskennis.

Tot zes maanden na afloop van deze training heeft u de mogelijkheid kosteloos contact per mail op te nemen met uw persoonlijke coach. U kunt hier met al uw OR-vragen terecht. Hierdoor bent u er niet alleen van verzekerd dat uw leerdoelen worden bereikt, maar wordt u ook op lange termijn persoonlijk begeleid bij uw OR-werkzaamheden.

Docent

Theo van Leeuwen
Renie Rieffe

Diploma

Certificaat

Na de training krijgt u een certificaat van deelname toegestuurd.

Kosten

Prijzen

€ 645 voor niet-abonnees

€ 545 voor abonnees op één van de Rendement-edities of Rendement.nl

€ 515 voor Premium-abonnees

€ 465 voor de 2e en 3e deelnemer van dezelfde organisatie

€ 195 voor elke 4e deelnemer van dezelfde organisatie

Inclusief: koffie/thee, uitgebreide lunch, cursusmateriaal
Exclusief: BTW, reis- en parkeerkosten

Voorwaarden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 95 doorschuifkosten in rekening

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in OR Gevorderdendag en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rendement

Rendement Congressen & Opleidingen Rendement Congressen & Opleidingen is een onderdeel van Rendement Uitgeverij. Al meer dan 15 jaar informeert Rendement tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. De vakbladen van Rendement worden gemaakt door een deskundige...

Lees meer over Rendement