Directiesecretaresse/Management Assistent

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Directiesecretaresse/Management Assistent bij ROC A12

Tijdens de opleiding Directiesecretaresse / Management Assistent leer je om administratieve en secretariële taken zelfstandig uit te voeren en te coördineren. Je leert vergaderingen en evenementen plannen, agenda’s en adresbestanden beheren en zakelijke correspondentie verzorgen. Je leert spreadsheets en presentaties maken en je raakt bedreven in het communiceren in meerdere moderne talen. Ook werk je veel aan projecten, praktische opdrachten en simulaties. Met het diploma op zak heb jij al de nodige praktijkervaring opgedaan, want de beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in binnen de opleiding. Via stages bij een erkend leerbedrijf kun jij de opgedane kennis in de praktijk brengen. 

Is de opleiding Directiesecretaresse/Management Assistent iets voor jou?

Jij laat je niet snel uit het veld slaan! Jij bent zelfstandig, stressbestendig en mensen doen graag een beroep op jou. Je schrijft en spreekt correct Nederlands, maar je hebt ook belangstelling voor andere moderne talen. 

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Directiesecretaresse/Management Assistent ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Als directiesecretaresse of Management Assistent ben jij de grote steun en toeverlaat voor het management of de directie. Je neemt hen veel regelwerk uit handen, zodat zij zich kunnen buigen over andere kwesties. Jij kunt dan ook prima inschatten welke informatie voorrang moet hebben. Het topmanagement kan echt op jou rekenen. Je kunt aan de slag bij uiteenlopende bedrijven en instellingen. Dat ze internationaal opereren is voor jou geen probleem. Jij kunt namelijk op een zakelijke manier spreken en schrijven in twee moderne vreemde talen. Als Management Assistent neem jij de manager veel werk uit handen. Je registreert het aantal uren dat projectmanagers werken en trekt aan de bel als er te veel wordt gewerkt. Je vraagt offertes aan en stelt facturen op. Je bent inhoudelijk betrokken bij de werkzaamheden zodat jij de juiste managementsupport kan bieden. Na deze opleiding kun je doorstromen naar het hbo.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Directiesecretaresse/Management Assistent en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12