Frontoffice Medewerker niveau 4

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 bij ROC A12

Je wordt tijdens de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 klaargestoomd voor een leidinggevende functie in de toeristische branche en hotelwereld. Jij leert vakkundig een team leiden of personeel motiveren en aansturen. Jouw toekomstige functie is manager van de Frontoffice in een hotel, vakantiepark of een VVV/ANWB. Je gaat een functie als manager bekleden, je leert verantwoordelijkheid dragen voor de financiën of voor een complete afdeling binnen het bedrijf. Tijdens de opleiding doe je veel vakkennis op en je besteedt volop aandacht aan het ontwikkelen van je sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je krijgt Engelse en volgt een moderne vreemde taal naar keuze (Spaans, Duits of Frans). Je leert financiële, administratieve en personele taken uitvoeren. Jij wordt een specialist in het verzorgen van boekingen en reserveringen, verkoopwerkzaamheden en in het voeren van functioneringsgesprekken, het bedenken van promotieacties en het bewaken van budgetten.

Is de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 iets voor jou?

Jij neemt graag de leiding en weet mensen te motiveren. Je hebt commercieel en financieel inzicht en een dienstverlenende instelling. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bezit over voldoende branchekennis.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jouw toekomstige baan vind je bijvoorbeeld op een camping, bungalowpark, hotel, VVV of ANWB-kantoor. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling of vestiging. Je bent dé schakel tussen de medewerkers en de manager of ondernemer. Vanuit deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld hbo Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO), hbo Evenementenorganisatie of hbo Vrijetijdsmanagement.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Frontoffice Medewerker niveau 4 en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12