International Business & Communication

ROC A12, In Velp
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding International Business & Communication bij ROC A12

Jij wordt tweetalig opgeleid. Veel lessen en workshops volg je in het Engels. Tijdens internationale stages en praktijkopdrachten kun jij aantonen dat meertalig communiceren jou prima afgaat. Daarnaast krijg je les in nog een tweede moderne taal. Je ontwikkelt je op zakelijk vlak door een Business Plan te schijven. Je ontplooit je creativiteit en je besteedt volop aandacht aan marketingaspecten. Heb je de opleiding afgerond? Dan ontvang je het diploma Medewerker Marketing en Communicatie. Je hebt tevens de mogelijkheid om het Cambridge Certificaat voor Engels te behalen.

Is de opleiding International Business & Communication iets voor jou?

Jij wilt de grens over en werken in een internationale omgeving! Je bent creatief, hebt organisatietalent en bezit een talenknobbel.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding International Business & Communication ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

De opleiding International Business & Communication helpt je aan een nationale of internationale baan binnen marketing of PR. Jij kunt aan de slag als Marketing-medewerker,  Assistent of Communicatiemedewerker. Dat kan bij uiteenlopende organisaties: van experimentele reclamebureaus en marketingbedrijven tot multinationals en de overheid. Jij weet hoe je producten in de markt zet en je speelt in de actualiteit. Sterker nog: jij zorgt dat er nieuwe trends ontstaan!  

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in International Business & Communication en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12